Şeker ihtiyacını karşılıyor, bağışıklığı güçlendiriyor! Uzmanından ‘Altın Süt’ tarifi

ALTIN SÜT İÇİN MALZEMELER

1 su bardağı yarım yağlı süt, 1 tatlı kaşığı toz zerdeçal, 1 tatlı kaşığı zencefil, yarım çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı tarçın, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı veya hindistan cevizi yağı. İsteğe göre karanfil ve bal da kullanabilirsiniz.

YAPILMASI ÇOK KOLAY

1 bardak sütü ısıtmak için cezveye koyun. Ilıklaşmaya başladıktan sonra 1 çay kaşığı toz zerdeçal, kaynadıktan sonra karabiber ve tarçını ilave edin. En son 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı veya hindistan cevizi yağı ilave edip, karıştırarak tüketebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x