PORT SAİD, 6 Mayıs (Xinhua) — Tütsülenmiş balık, Mısırlıların Şam el-Nessim festivali sırasında tükettikleri başlıca yiyeceklerden biri. Baharın başlangıcını simgeleyen geleneksel festival bu yıl 6 Mayıs’ta kutlanıyor.
Related Posts
Lezzeti ile Ramazan ayında da revaçta! Tadını bilen akın ediyor
Erzurum’a özgü önemli lezzetlerden birisi olan ve odun ateşinde pişirilen cağ kebap, Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmezi oldu. Cağ kebabın lezzeti dünyada konuşulurken adı ile alakalı da devam eden bir tartışma bulunuyor.
Yağışlı hava geliyor
Türkiye, önümüzdeki bir haftalık süreçte yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Sıcaklıklar yağışla birlikte mevsim normalleri civarına düşecek.
Ataşehir’de Silahlı Çatışma: 2 Kişi Gözaltına Alındı
Ataşehir İnönü Mahallesi’nde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmaya bir polis memuru müdahale etti. Olayda yaralı ve can kaybı olmazken, 2 kişi gözaltına alındı ve kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalar başlatıldı.